💫 🎯 🇮🇹 NY - Kraftig Parmesan smag ! 40 mesi - Mejeri - Soc. Agr. Montorsi. Antica Latteria Ducale - Parmigiano-Reggiano Stagionatura - 968 Gram.

336,00 kr.

 


 Mejeri Antica Latteria Ducale Stagionatura 40  mesi     


Antica Latteria Ducale. Dette er en Stagionatura 40 mesi lækker Parmigiano-Reggiano Dop.


Den har en kraftig smag af Parmesan og er stadig ret blød. Hold den i munden som en hapser, og den vil bryde sammen og give dig en intens oplevelse af parmesan og der til, er der de sprøde krystaller ! Dem er Antica Latteria Ducale mester i. Så lækker ost.


Kan hapses direkte fra køleskabet, men prøv også at temperere den 16 - 20 grader. så stikker det helt af :-)


Brug den som en hapser, stik den ud med en lille kniv, men også perfekt til en fin gratinering, da der ikke skal så meget på retten for at give en god smag, men kan bruges til det helt.

Prøve et lækkert stykke fra Antica Latteria Ducale. 

Har du brug for en lille kniv, til at stikke osten ud med, samt en stofpose til opbevaring ? kan vælges her under
Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Mejeri Antica Latteria Ducale

De er ikke hvem som helst. Deres Parmigiano-Reggiano Dop  Stravecchio 36 måneder, vandt over Mejeri Fior di latte af Gaggio Montano (Bologna), der allerede var vinder af guldmedaljen ved OL i bjergoste i Verona. Når man lægger sig lige foran dem, så behøver jeg ikke at være nervøs om det ost der kommer, kan noget.  Kan stærkt anbefales !


Montorsi-gården, der ligger i Cittanova i provinsen Modena, er en af over 2.500 gårde, der producerer mælk til Parmigiano Reggiano; det inkluderer også et mejeri, "Antica Dairy Ducale". I denne korte video opsummerer iværksætteren, Lino Balzarini, sine forretningsstrategier: stor omhu for dyrevelfærd, også baseret på etologiske observationer; stærk opmærksomhed på de etiske aspekter af produktionen, herunder respekt for miljøet direkte forhold til forbrugeren.

 https://www.youtube.com/watch?v=Xw1ZEJkdefI


Parmigiano Reggiano ost

Ingredienser : Mælk. Salt. Osteløbe.

Allergen type : Mælk ( Laktose )

Opbevares ved +2 - +8 grader. 

Næringsdeklaration, gennemsnit pr. 100 gram.

Energi :  1671 kj / 402 kcal.

Fedt : 30 gram.

Heraf mættede fedtsyrer : 20 gram.

Kulhydrater : 0 gram.

Heraf sukkerarter : 0 gram.

Protein : 32 gram.