84 mesi - 🥇🥇🥇🥇🥇 Mejeri Az. Agr. Bonat Giorgio - D.O.P. 7 anni - 7 år på lager. 500 Gram.

308,00 kr.
Varenummer: bon7an-5xx


 

      Mejeri Bonat 7 Anni     

Parmigiano Reggiano - Bonat D.O.P. 7 anni ( år ) - Denne - Bonat 7 Anni - ( 84 mesi ) Dette er en meget eksklusiv Parmigiano Reggiano, der har en hel række af medaljer gennem mange år. Denne har ligget 7 år på ostelagret hos Gianluca.

Gianluca har sammen med sin far bragt adskillige priser med sig hjem til gården / mejeriet Bonat gennem årene: Gambero Rosso "Cheeses of Italy" Guide tildelte prisen "Tre Spicchi di Cacio" til den 3-årige og "Fuoriclasse" -prisen til den 7-årige; ALMA Cucina Academy instrueret af kok Gualtiero Marchesi, tildelt ALMA CASEUS 2012 guldmedalje til de 28 måneder; Associazione Cuochi Alta Etruria har tildelt mejeriet med guldmedaljen "Primo Absolute" ved Gran Crudi-konkurrencen i Italien i flere år i træk.

Den har en kraftig smag, flot farve. Den egner sig særligt til at gratinere små fine retter. En lille dampet fisk eller kammusling, der får er fint drys af 7 anni og lidt ovenvarme, så den klar i sit rette element.

Kroer, strandhoteller, braserier i Danmark, vil dig det godt ! de køber denne hos mig og bruger den i deres servering til dig. Det må jeg sige er et seriøst køkken.

Husk den perfekte stofpose til opbevaring af din lækre Parmigiano Reggiano i køleskabet.
Med denne lille kniv, kan du stikke og brække oste af, som i Italien. Duften spreder sig.
Antal
1
Tilføj til kurv
Parmigiano Reggiano ost

Ingredienser : Mælk. Salt. Osteløbe.

Allergen type : Mælk ( Laktose )

Opbevares ved +2 - +8 grader. 

Næringsdeklaration, gennemsnit pr. 100 gram.

Energi :  1671 kj / 402 kcal.

Fedt : 30 gram.

Heraf mættede fedtsyrer : 20 gram.

Kulhydrater : 0 gram.

Heraf sukkerarter : 0 gram.

Protein : 32 gram.