Antica Latteria Ducale - Parmigiano-Reggiano D.O.P - 15 mesi - 460 - 500 Gram - Fra et rigtigt bondegårds mejeri. Passer rigtigt godt i en lækker salat.

134,00 kr.
110,00 kr.
Varenummer: ALD15-500

 


Mejeri Antica Latteria Ducale 15 mesi     

Antica Latteria Ducale. Dette er en 15 mesi  Parmigiano-Reggiano Dop, blød, ung og lækker. Den fine smag passer rigtigt godt i en lækker salat med mange fine smage.

Med denne lille kniv, kan du stikke og brække oste af, som i Italien. Duften spreder sig.
Husk den perfekte stofpose til opbevaring af din lækre Parmigiano Reggiano i køleskabet.
Antal
1
Tilføj til kurv

Antica Latteria Ducale, de er ikke hvem som helst. Deres Parmigiano-Reggiano Dop Stravecchio 36 måneder, vandt over Mejeri Fior di latte af Gaggio Montano (Bologna), der allerede var vinder af guldmedaljen ved OL i bjergoste i Verona. Når man lægger sig lige foran dem, så behøver jeg ikke at være nervøs om det ost der kommer, kan noget. Kan stærkt anbefales !

Montorsi-gården, der ligger i Cittanova i provinsen Modena, er en af ​​over 2.500 gårde, der producerer mælk til Parmigiano Reggiano; det inkluderer også et mejeri, "Antica Dairy Ducale". I denne korte video opsummerer iværksætteren, Lino Balzarini, sine forretningsstrategier: stor omhu for dyrevelfærd, også baseret på etologiske observationer; stærk opmærksomhed på de etiske aspekter af produktionen, herunder respekt for miljøet direkte forhold til forbrugeren. https://www.youtube.com/watch?v=Xw1ZEJkdefI


Parmigiano Reggiano ost

Ingredienser : Mælk. Salt. Osteløbe.

Allergen type : Mælk ( Laktose )

Opbevares ved +2 - +8 grader. 

Næringsdeklaration, gennemsnit pr. 100 gram.

Energi :  1671 kj / 402 kcal.

Fedt : 30 gram.

Heraf mættede fedtsyrer : 20 gram.

Kulhydrater : 0 gram.

Heraf sukkerarter : 0 gram.

Protein : 32 gram.