


26 / 28 mesi - Ca. 500 Gram - Mejeri Bonat - Mild Parmesan, tros sin alder.
Mejeri Bonat- 26 / 28 mesi
Bonat 26 / 28 mesi. Det er her Bonat mejeri skiller sig noget ud fra andre. Ostene testes igen og igen, nu er det denne 26 - 28 mesi, om det er nu den skal åbnes, det er nu vi skal smage en Parmigiano Reggiano på bare 26 mesi. Bonat er resultatet af far og søn drift af gården / mejeriet. Georgio og Gianluca har 100 køer på markerne omkring mejeriet, der producere mælk til deres Parmiggiano Reggiano. Køerne fodres med frisk græs og hø, tilsat forskellige urter, der tilføre mælken en helt unik smag. Meget spændene er det at man hos mejeriet Bonat, vælger at hive denne ned fra hylderne og sælge den, når den er 26 / 28 mesi. Det er under testen af ostene man kan vurdere om osten topper nu, og den gør denne. Fyldt med velsmag og krystaller. En god oplevelse.
Bonat har bragt adskillige priser med sig hjem til gården igennem årene: Gambero Rosso "Cheeses of Italy" Guide tildelte prisen "Tre Spicchi di Cacio" til den 3-årige og "Fuoriclasse" -prisen til den 7-årige; ALMA Cucina Academy instrueret af kok Gualtiero Marchesi, tildelt ALMA CASEUS 2012 guldmedalje til de 28 måneder; Associazione Cuochi Alta Etruria har tildelt mejeriet med guldmedaljen "Primo Absolute" ved Gran Crudi-konkurrencen i Italien i flere år i træk..
Parmigiano Reggiano ost Ingredienser : Mælk. Salt. Osteløbe. Allergen type : Mælk ( Laktose ) Opbevares ved +2 - +8 grader. Næringsdeklaration, gennemsnit pr. 100 gram. Energi : 1671 kj / 402 kcal. Fedt : 30 gram. Heraf mættede fedtsyrer : 20 gram. Kulhydrater : 0 gram. Heraf sukkerarter : 0 gram. Protein : 32 gram. |