
48 mesi - Helt hjul - Parmigiano Reggiano fra Mejeri Az. Agr. Bonat Giorgio - D.O.P. Helt hjul Ca. 34 - 38 kg.
Mejeri Az. Agr.Bonat Giorgio - D.O.P. 48 mesi
Parmigiano Reggiano 48 mesi - Mejeri Az. Agr. Bonat Giorgio - D.O.P.
Helt hjul. Ca. 34 - 38 kg.
48 mesi, er resultatet af far og søn drift af gården / mejeriet. Georgio og Gianluca har 100 køer på markerne omkring mejeriet, der producere mælk til deres Parmiggiano Reggiano. Alt laves med præcision og omhu. Køerne fodres med frisk græs og hø, tilsat forskellige urter, der tilføre mælken en helt unik smag. Az. Agr. Bonat Giorgio - D.O.P.
Foodbarrio besøger Bonat mejeri, Gianluca fortæller og viser rundt. SE
Denne prisvindende Parmigiano Reggiano fra Azienda Agricola Bonat er højt værdsat og udvalgt af nogle af verdens bedste kokke og restauranter. Flere kilder bekræfter, at denne ost er eftertragtet af toprestauranter globalt.
Her er nogle eksempler på prestigefyldte steder, der anvender Bonats Parmigiano Reggiano:
• Enoteca Pinchiorri – Firenze, Italien
• Le Coq d’Or – Tokyo, Japan
• Four Seasons – Doha, Qatar
• Murray’s Cheese – New York, USA
• The Westin – Beijing, Kina
• Lanesborough Management Hotel – London, Storbritannien
• Four Seasons – Las Vegas, USA
• Enoteca Consonni – Milano, Italien
• Restaurant MET – Venedig, Italien
• Hjemme hos mig , hjemme hos dig – Danmark
• Mf. ;-)
Disse eksempler illustrerer den internationale anerkendelse og udbredelse af Bonats Parmigiano Reggiano i gourmetverdenen.
Parmigiano Reggiano ost Ingredienser : Mælk. Salt. Osteløbe. Allergen type : Mælk ( Laktose ) Opbevares ved +2 - +8 grader. Næringsdeklaration, gennemsnit pr. 100 gram. Energi : 1671 kj / 402 kcal. Fedt : 30 gram. Heraf mættede fedtsyrer : 20 gram. Kulhydrater : 0 gram. Heraf sukkerarter : 0 gram. Protein : 32 gram. |