60 mesi - NY fra - Mejeri Az. Agr. Bonat Giorgio - D.O.P. - 5 anni / 5 år på lager - Ca. 500 gram - Parmigiano Reggiano

236,00 kr.

 

Parmigiano Reggiano DOP Gran Riserva fra Bonat-gården lagret i 5 år er en særlig værdsat og eftertragtet ost.


Parmigiano Reggiano DOP 5 år kan spises alene, men også ledsaget af tørret frugt som valnødder, hasselnødder eller tørrede figner, svesker og honning. For de fineste ganer er det ekstraordinært med balsamicoeddike, og en kraftig vin. Perfekt til en fin gratinering på alle retter. Lars - Italiensk ost . Dk

Mejeri Az. Agr. Bonat Giorgio - D.O.P. Denne er 5 år, 60 mesi fra Mejeri Az. Agr. Bonat Giorgio - D.O.P. 

Den 5-årige Bonat Parmesan fra Giorgio Bonatis firma ( Basilicanova PR ) vandt førstepræmien i Crudi konkurrencen i Italien i kategorien "Great Old". Prisen er organiseret af kokkeforeningen Alta Etruria.

Formålet er at fremme forbedringen og bevidstheden om gårde, metoder til mælkeproduktion, kvalitet og ernæringsaspekt af det færdige produkt, ud over dets efterfølgende anvendelser, også i ' optik af den "korte kæde" og sporbarheden af ​​rå mælkeprodukt. Blandt de støttende organer for prisen er der også Ministeriet for Landbrug, Fødevarer, Skovbrug og Turisme. Italien.

Den lille familiegård.

Virksomheden er fuld-cyklus; fra høet, som dyrene spiser, til den mælk, de producerer, til forvandlingen til ost, til salget.

En ægte, hvid og frem for alt meget sød ost med en delikat smag, som bevarer alle de særlige aromaer fra den ægte råvare: mælken fra egen produktion.

Køerne spiser hovedsageligt 100-års stabilt eng hø, som indeholder urter og esenser, som nu er ukendte og utilgængelige i nyere så enge.

Den særlige rigdom af dette hø giver mælken, og derfor osten, nogle eksklusive aromaer. Resten af ​​kosten består af blandinger af korn, majs, byg og soja.


Bonat 5 Anni, er resultatet af far og søn drift af gården / mejeriet. Georgio og Gianluca har 100 køer på markerne omkring mejeriet, der producere mælk til deres Parmiggiano Reggiano. Alt laves med præcision og omhu. Køerne fodres med frisk græs og hø, tilsat forskellige urter, der tilføre mælken en helt unik smag. Der går 16 liter mælk til 1 kg af den Parmigiano Reggiano. Den har udviklet sprøde saltkrystaller. Denne 3 anni er en nyhed.. En god oplevelse..Bonat 5 Anni, er resultatet af far og søn drift af gården / mejeriet. Georgio og Gianluca har 100 køer på markerne omkring mejeriet, der producere mælk til deres Parmiggiano Reggiano. Alt laves med præcision og omhu. Køerne fodres med frisk græs og hø, tilsat forskellige urter, der tilføre mælken en helt unik smag. Der går 16 liter mælk til 1 kg af den Parmigiano Reggiano. Den har udviklet sprøde saltkrystaller. Denne 3 anni er en nyhed.. En god oplevelse.
.

Husk den perfekte stofpose til opbevaring af din lækre Parmigiano Reggiano i køleskabet.
Med denne lille kniv, kan du stikke og brække oste af, som i Italien. Duften spreder sig.
Antal
1
Tilføj til kurv
Parmigiano Reggiano ost

Ingredienser : Mælk. Salt. Osteløbe.

Allergen type : Mælk ( Laktose )

Opbevares ved +2 - +8 grader. 

Næringsdeklaration, gennemsnit pr. 100 gram.

Energi :  1671 kj / 402 kcal.

Fedt : 30 gram.

Heraf mættede fedtsyrer : 20 gram.

Kulhydrater : 0 gram.

Heraf sukkerarter : 0 gram.

Protein : 32 gram.