UDSOLGT - PAUL AND PIPPA - BARCELONA - Økologiske håndlavet kiks - Parmesan og oliven olie

45,00 kr.


Paul og Pippa er mere end en familie af søde mennesker, der kan lide alt naturligt, det er en livsstil.


Paul og Pippa var mine bedsteforældre, der plejede at lave hjemmelavet kiks og kiks lavet med den bedste olivenolie og lokale råvarer og forskellige smagsvarianter som f.eks. tomat.Efter årene besluttede jeg at gendanne disse opskrifter og skabe et nyt mærke baseret på de samme værdier og formidle vores middelhavsliv, men uden at glemme et moderne twist.

Vi brugte to år på at arbejde på kikseopskrifterne. En ting, vi var klar over fra starten, var, at de ville være 100 % håndværksmæssigt fremstillet udelukkende af naturlige ingredienser, med ægte frugter og grøntsager og fri for smagsstoffer og tilsætningsstoffer. Som ægte elskere af Middelhavet vil en af ​​hovedingredienserne i opskrifterne være ekstra jomfru olivenolie, den bedste olie i verden. Med denne fællesnævner skabte vi en række kiks, småkager og kiks med eksklusiv smag som lime, ren kakao og saltflager, naturlig kokosnød, æble og kanel, tapenade, tomat, parmesan, Manchego ost og til kiks basilikum, dild, røget salt, jamaicansk peber osv...Der blev lagt så meget omhu i hver af opskrifterne, at hver smag syntes at have fået sin egen personlighed, så vi betragter alle Paul og Pippa Team som en familie. Hver dag fremstilles vores produkter efter traditionelle og håndværksmæssige metoder i et lille bageri, hvor kvaliteten er nænsomt kontrolleret. Vi håber, du nyder at spise dem lige så meget, som vi laver dem.


Håndlavet med kærlighed!
Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Om dette produkt :

Parmigiano Reggiano ost kiks. Håndværkere og vegatarer. Lavet med olivenolie. Ingen farvestoffer eller konserveringsmidler.