Caciotta di mucca - Lageret i kun 15 dage - Mejeri - Soc. Agr. Montorsi. Antica Latteria Ducale - Caciotta di mucca - Ca. 672 Gram.

167,00 kr.

 


Mejeri Antica Latteria Ducale Caciotta di mucca     


Caciotta er en frisk ost fremstillet af den samme mælk, som Parmigiano Reggiano laves med hver dag. Modnet i ca. 10-15 dage, blød konsistens, kompakt hvid ost med nogle uregelmæssige huller og en sød, men let syrlig smag. Caciotta di mucca ( Ko caciotta ) Udtales : ca·ciòt·ta

Prøve et lækkert stykke fra Antica Latteria Ducale.


OBS: Dette er ikke en Parmigiano Reggiano, en ægte Parmigiano Reggiano kan først få sit navn ved 12 mesi og med de røde køre, først ved 24 mesi. Flere mejerier laver disse Caciotta af den samme mælk som Parmigiano Reggiano og kalder den typisk for en bordost. Frisk og lækker blød, mild og glad ost ;-)

Har du brug for en lille kniv, til at stikke osten ud med, samt en stofpose til opbevaring ? kan vælges her under
Antal
1
Tilføj til kurv

Antica Dairy Ducale.

De er ikke hvem som helst. Deres Parmigiano-Reggiano Dop  Stravecchio 36 måneder, vandt over Mejeri Fior di latte af Gaggio Montano (Bologna), der allerede var vinder af guldmedaljen ved OL i bjergoste i Verona. Når man lægger sig lige foran dem, så behøver jeg ikke at være nervøs om det ost der kommer, kan noget. 


Montorsi-gården, der ligger i Cittanova i provinsen Modena, er en af over 2.500 gårde, der producerer mælk til Parmigiano Reggiano og Caciotta fremstillet af den samme mælk; det inkluderer også et mejeri, "Antica Dairy Ducale". I denne korte video opsummerer iværksætteren, Lino Balzarini, sine forretningsstrategier: stor omhu for dyrevelfærd, også baseret på etologiske observationer; stærk opmærksomhed på de etiske aspekter af produktionen, herunder respekt for miljøet direkte forhold til forbrugeren.

 https://www.youtube.com/watch?v=Xw1ZEJkdefI