UDSOLGT - Mejeri : Borgo del Gazzano - Økologisk Parmigiano-Reggiano - Ca. 1000 Gram - 50 mesi.

397,00 kr.

 


     Mejeri : Borgo del Gazzano    


Hvorfor vælge Borgo del Gazzano - Økologisk Parmigiano Reggiano


Der er et sted, hvor alle ting har en betydning (vejret, klimaet, menneskerne, ressourcerne, territoriet, geografien). Det er skatteøen Parmigiano-Reggiano: en stribe land, der omfatter provinserne Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna (til venstre for Reno-floden) og Mantua (til højre for Po-floden). Et frugtbart og produktivt område, hvor tusindvis af hjul af Parmigiano-Reggiano bliver født hver dag i århundreder.


HVORFOR HER OG HVORDAN DEN BLEV OPRETTET?

Omkring år 1000 e.Kr. generobrede benediktiner- og cisterciensermunkene Po-dalens sumpede områder ved at bruge mange køer til at arbejde på markerne og til at trække plove. Produktionen af ​​mælk var meget rig og rigelig til det punkt, at munkene studerede en metode til at omdanne mælk, en letfordærvelig mad, til en stor ost, der kunne bevares over tid, hvilket ville hjælpe dem med at overvinde vinterperioden, hvor køerne ophørt med produktion og perioder med hungersnød.


De tog så teknikken til at fremstille ost i store kedler, hvor der som i dag foregik koagulering af mælk, knusning til granulat og kogning. Munkene udviklede produktion i "grancie" (gårde) i klosteret Parma, i dalens territorier mellem Parma og Reggio Emilia, egnet til jordens ressourcer, og udvidede derefter produktionen til de tilstødende provinser.


1972

HVORFOR BORGO DEL GAZZANO

På landet i denne by, lige midt i Gazzano, blev Agrizoo grundlagt i 1972. En lille gård, der gennem årene har udviklet sin tro, alt baseret på høj kvalitet. En langsom og konstant proces, ligesom produktionen af ​​sin ost, bygget på familieledelsen, hvor ejerne deler det meste af deres hverdag med medarbejdere og leverandører.


2001

Ledelsen besluttede sig for et epokeligt vendepunkt med starten af ​​økologisk landbrugsproduktion, der ville garantere produktionen af ​​en 100% ægte ost, udelukkende inden for deres egen virksomheds perimeter.


En forsyningskædeproces med lukket cyklus, hvor hver ingrediens hentes lokalt inde på gården, omhyggeligt opmærksom på alle produktionsstadier. Alt som legenden om disse gamle steder: en imaginær landsby, der producerer ost og mælk til lokalbefolkningen og for udenforstående. En landsby, en virkelighed, hvor enhver, der arbejder der, forstås som en mand, som en hovedperson blandt produktionens hovedpersoner.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Mejeri : Borgo del Gazzano Parmigiano Reggiano ost

Ingredienser : Mælk. Salt. Osteløbe.

Allergen type : Mælk ( Laktose )

Opbevares ved +2 - +8 grader. 

Næringsdeklaration, gennemsnit pr. 100 gram.

Energi :  1722 kj / 414 kcal.

Fedt : 30,99 gram.

Heraf mættede fedtsyrer : 21,14 gram.

Kulhydrater : 0 gram.

Heraf sukkerarter : 0 gram.

Protein : 31,53 gram.

Salt : 2,02 gram.