



UDSOLGT - 24 mesi - 🇮🇹 🎯 Mejeri Valserena Ca. 1000 Gram - Stagionatura 24 mesi - Glade brune køer, med hang til en smule ballade.
Mejeri Valserena - 24 mesi
- Jeg kan anbefale dig at prøve Parmigiano Reggiano fra de brune køer -
24 mesi, der er begyndt at komme sprøde krystaller. Det svinger lidt fra område til område, hvor køerne har gået, eller hvor deres foder kommer fra, hvornår krystallerne sådan rigtigt begynder. Mælken fra de brune er hurtig til at give tegn på gode krystaller. Det er Valserena mejeri, det ka de, lave rigtigt godt parmesan.
Valserena har i mange år haft en schweiziske
ko på marken, men er i dag gået helt over den Bruna Italiana og kun dem.
Du kan være sikker på en Parmigiano Reggiano fra mejeriet Valserena,
det centrale mejeri, der ligger på gården "Malcantone a mane" Er lavet
af 16 liter mælk fra den bruna Italiana. En iøvrigt flot ko. Mejeriet
drives af Gian Domenico Serra med sine sønner Giovanni, Antonietta og
Niccolò,
Parmigiano Reggiano ost Ingredienser : Mælk. Salt. Osteløbe. Allergen type : Mælk ( Laktose ) Opbevares ved +2 - +8 grader. Næringsdeklaration, gennemsnit pr. 100 gram. Energi : 1671 kj / 402 kcal. Fedt : 30 gram. Heraf mættede fedtsyrer : 20 gram. Kulhydrater : 0 gram. Heraf sukkerarter : 0 gram. Protein : 32 gram. |