UDSOLGT - 24 mesi - 🇮🇹 🎯 Mejeri Valserena Ca. 1000 Gram - Stagionatura 24 mesi - Glade brune køer, med hang til en smule ballade.

308,00 kr.

 

    Mejeri Valserena - 24 mesi   

- Jeg kan anbefale dig at prøve Parmigiano Reggiano fra de brune køer -

24 mesi, der er begyndt at komme sprøde krystaller. Det svinger lidt fra område til område, hvor køerne har gået, eller hvor deres foder kommer fra, hvornår krystallerne sådan rigtigt begynder. Mælken fra de brune er hurtig til at give tegn på gode krystaller. Det er Valserena mejeri, det ka de, lave rigtigt godt parmesan.

Valserena har i mange år haft en schweiziske ko på marken, men er i dag gået helt over den Bruna Italiana og kun dem. Du kan være sikker på en Parmigiano Reggiano fra mejeriet Valserena, det centrale mejeri, der ligger på gården "Malcantone a mane" Er lavet af 16 liter mælk fra den bruna Italiana. En iøvrigt flot ko.  Mejeriet drives af Gian Domenico Serra med sine sønner Giovanni, Antonietta og Niccolò, 

"Solo di Bruna" Parmigiano Reggiano er deres brand. En lækker ost, fordi den kommer fra en lækker ko, der giver en lækker mælk og har det godt.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager


Parmigiano Reggiano ost

Ingredienser : Mælk. Salt. Osteløbe.

Allergen type : Mælk ( Laktose )

Opbevares ved +2 - +8 grader. 

Næringsdeklaration, gennemsnit pr. 100 gram.

Energi :  1671 kj / 402 kcal.

Fedt : 30 gram.

Heraf mættede fedtsyrer : 20 gram.

Kulhydrater : 0 gram.

Heraf sukkerarter : 0 gram.

Protein : 32 gram.

HUSK en opbevaringspose.