NY - 48 mesi - Mejeri Valserena Ca. 300 G - 48 mesi - Brune køer. Mælken fra de brune, giver en fin smag af hasselnød.
Mejeri Valserena 48 mesi
Jeg kan anbefale dig at prøve Parmigiano Reggiano fra de brune køer -
300 Gram Ca - Mejeri - Valserena 48 mesi - Denne har lækre store sprøde proteinkrystaller. Tros dens alder 48 mesi, så er denne 48 mesi parmesan, stadig lækker blød, og kan fint bruges som hapser. Da jeg smager den, er den 18 grader. Det er en kraftig parmesan. Med denne ved hånden, kommer du til at bruge meget mindre, for at opnå samme gode smag, som hvis du brugte en 24 mesi. Lad osten stå ude i stuetemperatur min 20. minutter eller mere. En fantastisk intens smag og fyldt med umami. God til meget også til en lækker hapser.
Valserena har i mange år haft en schweiziske ko på marken, men er i dag gået helt over den Bruna Italiana og kun dem. Du kan være sikker på en Parmigiano Reggiano fra mejeriet Valserena, det centrale mejeri, der ligger på gården "Malcantone a mane" Er lavet af 16 liter mælk fra den bruna Italiana. En iøvrigt flot ko. Mejeriet drives af Gian Domenico Serra med sine sønner Giovanni og Niccolò samt på kontoret mm. Datter Antonietta.
"Solo di Bruna" Parmigiano Reggiano er deres brand. En lækker ost, fordi den kommer fra en lækker ko, der giver en lækker mælk og har det godt.
Parmigiano Reggiano ost Ingredienser : Mælk. Salt. Osteløbe. Allergen type : Mælk ( Laktose ) Opbevares ved +2 - +8 grader. Næringsdeklaration, gennemsnit pr. 100 gram. Energi : 1671 kj / 402 kcal. Fedt : 30 gram. Heraf mættede fedtsyrer : 20 gram. Kulhydrater : 0 gram. Heraf sukkerarter : 0 gram. Protein : 32 gram. |