
36 mesi - Mejeri Valserena Ca. 300 G - 36 mesi - Brune køer. Mælken fra de brune, giver en fin smag af hasselnød.
Mejeri Valserena- 36 mesi
- Jeg kan anbefale dig at prøve Parmigiano Reggiano fra de brune køer -
300 Gram ca - Mejeri - Valserena - 36 mesi
Proteinkrystallerne
har for alvor taget fart og udvikler sig og bliver større og sprøde. Se
bare forskellen fra samme ost i 30 mesi til denne 36 mesi, der sker
meget på 6 måneder.
Valserena har i mange år haft en schweiziske
ko på marken, men er i dag gået helt over den Bruna Italiana og kun dem.
Du kan være sikker på en Parmigiano Reggiano fra mejeriet Valserena,
det centrale mejeri, der ligger på gården "Malcantone a mane" Er lavet
af 16 liter mælk fra den bruna Italiana. En iøvrigt flot ko. Mejeriet
drives af Gian Domenico Serra med sine sønner Giovanni, Antonietta og
Niccolò,
"Solo di Bruna" Parmigiano Reggiano er deres brand. En
lækker ost, fordi den kommer fra en lækker ko, der giver en lækker mælk
og har det godt.
Parmigiano Reggiano ost Ingredienser : Mælk. Salt. Osteløbe. Allergen type : Mælk ( Laktose ) Opbevares ved +2 - +8 grader. Næringsdeklaration, gennemsnit pr. 100 gram. Energi : 1671 kj / 402 kcal. Fedt : 30 gram. Heraf mættede fedtsyrer : 20 gram. Kulhydrater : 0 gram. Heraf sukkerarter : 0 gram. Protein : 32 gram. |