🌞🌞🌞🌞🌞 Mejeri Valserena - 940 - 1000 Gram - 12 mesi - Parmigiano Reggiano - Brune køer

266,00 kr.
230,00 kr.

 


 Mejeri Valserena - 12 mesi 

- Jeg kan anbefale dig at prøve en Parmigiano Reggiano fra de brune køer -

Valserena 12 mesi. Det er jo først nu, når "man" fylder 12 måneder, at man kan få sit navn Parmigiano Reggiano. Denne er altså helt ung, blød og mælkefrisk. Et lækkert stykke ost. Skal nogen smage parmesan for første gang, kan det være en god ide at starte med en af de unge. Denne er nem at skære ud, så den passer i madpakken, intet smulder, bare lækker blød.

Alle bør smage sådanne en ung parmesan, og så ellers følge med der op ad i mesi rangen. Ofte kan du her i shoppen også finde 16, 26, 32 mesi, så der er nok at smage.

Valserena  har i mange år haft en schweiziske ko på marken, men er i dag gået helt over den Bruna Italiana og kun dem. Du kan være sikker på en Parmigiano Reggiano fra mejeriet Valserena, det centrale mejeri, der ligger på gården "Malcantone a mane" Er lavet af 16 liter mælk fra den bruna Italiana. En iøvrigt flot ko.  Mejeriet drives af Gian Domenico Serra med sine sønner Giovanni og Niccolò,

"Solo di Bruna" Parmigiano Reggiano er deres brand. En lækker ost, fordi den kommer fra en lækker ko, der giver en lækker mælk og har det godt.


Antal
1
Tilføj til kurv


Parmigiano Reggiano ost

Ingredienser : Mælk. Salt. Osteløbe.

Allergen type : Mælk ( Laktose )

Opbevares ved +2 - +8 grader. 

Næringsdeklaration, gennemsnit pr. 100 gram.

Energi :  1671 kj / 402 kcal.

Fedt : 30 gram.

Heraf mættede fedtsyrer : 20 gram.

Kulhydrater : 0 gram.

Heraf sukkerarter : 0 gram.

Protein : 32 gram.