Parmigiano Reggiano DOP - Rød ko - Mejeri Montanari e Gruzza 466 - 500 Gram. Større mængde af vitamin B og K

215,00 kr.


 



 Mejeri Montanari e Gruzza  


     24 mesi - Vacca Rosse     


Parmigiano reggiano DOP Røde køer, den koster noget mere, men kan også noget mere, samt at den røde ko ikke giver lige så meget mælk som de andre racer.

Parmigiano Reggiano Vacche Rosse er far til alle parmesanske oste. Dette skyldes, at der i gamle tider kun blev brugt mælk fra Reggiana røde kvæg racer (eller vacche rosse på italiensk) til at fremstille denne ost. Forskellen mellem osten lavet med Vacche Rosse og de andre sorter er, at den første indeholder en større mængde proteiner, især af vitamin B og K, som er grundlæggende for osteproduktionen og for en lang ældning. En anden forskel er, at mængden af ​​mælk fra Vacche Rosse er en tredjedel af den, der kommer fra kvæg fra frisona. I henhold til specifikationerne for Vacche Rosse kan denne ost ikke sælges før 24 måneders ældning har fundet sted.

Antal
1
Tilføj til kurv

En kunde skriver til mig:


Hejsa.

Nu købte jeg jo så en Montanari e Gruzza 466 RØD KO og den var FREMRAGENDE! Hold da kæft en smag! Hver bid er næsten en oplevelse i sig selv. Essensen af frisk mælk blandet op med så meget umami, det burde næsten ikke kunne lade sig gøre. Saltkrystallerne er tydelige og sommetider er der nødde-smag. Og smør. Smag af salvie også, langt nede i paletten. Herligt-herligt!

Mange hilsner.....
Sådan en mail er jeg jo rigtig glad for . Tak 🎯🇮🇹 Lars

Parmigiano Reggiano ost

Ingredienser : Mælk. Salt. Osteløbe.

Allergen type : Mælk ( Laktose )

Opbevares ved +2 - +8 grader. 

Næringsdeklaration, gennemsnit pr. 100 gram.

Energi :  1671 kj / 402 kcal.

Fedt : 30 gram.

Heraf mættede fedtsyrer : 20 gram.

Kulhydrater : 0 gram.

Heraf sukkerarter : 0 gram.

Protein : 32 gram.