🇮🇹 PIU SANO Ekstra Jomfruolivenolie 500 ml - Smag af Italien 🇮🇹 Dansk Design 🇩🇰
Smag af Italien. Dansk Design.
Piu Sano olivenolie er:
◾100% italiensk
◾ Ekstra Jomfru Olivenolie
◾ U-sprøjtet
◾ Koldpresset
◾ U-filtreret
◾500 ml.
🇮🇹 Den perfekte gave 🇩🇰
Leveres i en fin gaveæske ( er med i prisen ) Dunken er med hældetud af metal.
Panini / toast med Piu sano og Parmigiano Reggiano.
Piu Sano og Parmigiano Reggiano kan noget sammen. Piu Sano ekstra jomfru Olivenolie er blød og giver et godt peberknald på bagtungen, Parmigiano 36 mesi, er syrlig og let salt. Den kombi er perfekt i din Panini. Byg den op med det du elsker. Giv din Panini noget Piu sano, Tilbered din Panini. Den vil aldrig blive glemt.
Piu Sano olivenolie er:
◾100% italiensk
◾ Ekstra Jomfru Olivenolie
◾ U-sprøjtet
◾ Koldpresset
◾ U-filtreret
◾500 ml.
Leveres i en fin gaveæske ( er med i prisen ) Dunken er med hældetud af metal.
Panini / toast med Piu sano og Parmigiano Reggiano.
Piu Sano og Parmigiano Reggiano kan noget sammen. Piu Sano ekstra jomfru Olivenolie er blød og giver et godt peberknald på bagtungen, Parmigiano 36 mesi, er syrlig og let salt. Den kombi er perfekt i din Panini. Byg den op med det du elsker. Giv din Panini noget Piu sano, Tilbered din Panini. Den vil aldrig blive glemt.
Om Olien
PIU SANO Ekstra Jomfruolivenolie er olivenolie af bedste kvalitet, der er udvundet direkte af oliven udelukkende fra Italien.
Frugterne, der kommer fra træer i hele Italien, plukkes og presses hvert år i okt./nov. Smagen kan variere fra år til år og afhænger af, hvilke træsorter, der giver den største høst. Udbyttet fra de forskellige træsorter afhænger bl.a. af hvor meget regn og sol der er kommet og ikke mindst hvornår.
Nogle år er smagen mild og rund, andre år kan smagen have noter af peber.
Olien er u-filtreret og er koldpresset udelukkende ved mekaniske processer. At presse olien med de nyeste maskiner betyder at smag og duft bevares bedre i de lukkede systemer.
Frisk olivenolie er ikke nødvendigvis grøn, farven kommer fra den oliven-sort der dominerer olien. F.eks. er Moraiolo typisk grøn og Leccino er mere gul.
Hvordan kender man en god Olivenolie?
Frisk olivenolie skal dufte af nyslået græs eller olivenblade, den skal kradse lidt i halsen og den fede olierede smag skal forsvinde hurtigt. Desuden skal farven, udsat for lys, lige så langsomt blive mere gul.
Designet af Dunken
Den smukke dunk er blevet til i samarbejde med design duoen Legaard & Christensen.
Inspirationen kommer fra italienske væg og gulv fliser, dvs. et kvadrat ikke en rombe. Fliserne er stillet på spidsen i et net der slynger sig om dunken.
Farverne er et møde mellem danske Madam Blå og Italiens brændte farver.
Ekstra Jomfruolivenolie er en luksus spise og idéen var derfor at lave en dunk med et design udtryk der kunne understøtte dette. Desuden var det vigtigt for os at dunken var nem at bruge, den integrerede hældetud var derfor et must.
Dunken er en oplagt gaveidé, og som noget helt nyt fås den nu i en fin luksus æske.
Om Os
Vi er søstrene Ellen og Mette Lundqvist. Vi har begge en fortid i modebranchen. Ellen har boet i Italien siden 2001 og arbejdet med olivenolie i Umbrien igennem de sidste 10 år. Ellen varetager den daglige gang i Italien og har, via sit store netværk i Italien, nøje udvalgt og godkendt al olien der anvendes til PIU SANO Olive Oil. Mette, der bor i Roskilde i Danmark, gik ind i firmaet i 2017 og står for regnskaber og administration.
Læs også : anmeldelse i mandekogebogen
PIU SANO - Ekstra Jomfruolivenolie Ingredienser : 100 % Italiensk koldpresset Ekstra Jomfru Olivenolie fra IKKE sprøjtet træer. Indholdet 500 ml. Opbevares mørkt og ved ca. 18 grader. Næringsdeklaration, gennemsnit pr. 100 gram. Energi : 3446 kj / 824 kcal. Fedt : 91,6 gram. Heraf mættede fedtsyrer : 13,70 gram. Enkeltumættede fedtsyrer : 71,0 gram. Kulhydrater : 0 gram. Heraf sukkerarter : 0 gram. Kostfiber : 0 gram. Protein : 0 gram. Salt : 0 gram. |