Forside
Webshop
Parmigiano Reggiano - D.O.P.
Hvilken ost skal jeg vælge til min sauce mornay.
Grej & kolonialvare.
Viden om
Om shoppen, ideen mm.
Mesi - Betydningen mm.
Forsendelse
Lad osten ånde
Biodiversitet og den lokale region
Det hvide guld
Tidens betydning
Hvordan åbnes en hel Parmigiano-Reggiano på 38 kg
Tilbage til webshop

Kunde login


Glemt log ind

Har du glemt dit log ind? Indtast din e-mailadresse herunder, så sender vi et nulstillings link til dig.

Bund logo

Kontaktoplysninger :
Italiensk-ost 🇩🇰

Administration

Lars Luie Nielsen
Telefon: +45 26 132 780
CVR: 33323689

© Parma-umami.dk 2022 ·Alle rettigheder forbeholdes.

© Parmasanshop.dk 2022 ·Alle rettigheder forbeholdes.


© Italiensk-ost.dk 2019  ·  Alle rettigheder forbeholdes.

© Copenhagencheese.com 2021 · All rights reserved.


Links
Salgs- og leveringsbetingelser
Cookies
Fortrydelse og reklamation
Kunde login
Om
Fragten
Kontakt
Fødevarestyrelsen :-)
Trustpilot
Sociale medier
Modtag Italiensk-ost nyhedsbrev via e-mail
Mobilepay Dankort VISA Mastercard Maestro American Express Diners club JCB Apple Pay
Mobilepay Dankort VISA Mastercard Maestro American Express Diners club JCB Apple Pay
Vi bruger cookies
Vi bruger egne cookies og cookies fra tredjeparter til at personalisere din brugeroplevelse, til markedsføring og til at undersøge, hvordan vores hjemmeside anvendes af besøgende. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at trykke på linket 'Cookies' nederst på siden.
Læs mere om cookies her