Om . . .

🇮🇹 Velkommen til Italiensk-ost 🇩🇰

* eksklusive oste *

Parmigiano-Reggiano Quello vero e' uno solo

Jeg handler med Parmigiano Reggiano, fra mange forskellige mejerier i Emilia regionen. Jeg handler direkte med den familie der har køerne på gården / mejeriet, der leverer mælken til familiens produktion af Parmigiano Reggiano.  Handlerne forgår typisk om formiddagen, når morgenmalkningen er slut og det er kontortid. Ingen mellemled, giver altid en god pris. 

 Jeg byder på hele oste ( 38 kg ) Med ostens unikke nummer, kan jeg se hvilke køer der har spist sommergræs med lidt blomster og hvilke der har fået hø af sommergræs også med blomster. Det giver to helt forskellige oste, men begge er som altid i top klasse. Osten bliver åbnet og skåret i 1 kg. Stykker, vakuumpakkes og sendes til min parmesanshop.  Er du ny med Parmigiano Reggiano, altså frisk  Parmigiano Reggiano fra hele stykker, så vil jeg anbefale dig at starte med et stykke 24 mesi. 24 mesi betyder, lageret i 24 måneder, 2 år på lager. Det er ikke en onkel kras, stærk ost som vi kender de mange gode oste fra Danmark, det er en intens smag af koens mælk og området den har gået og hygget sig i. Når du har prøvet denne 24 mesi, så ved du om du skal bevæge dig mod 36, 48, 60 mesi eller mod 18 og 12 mesi. Kom glad, jeg er ret sikker på du vil dåne over sådanne et stykke Parmigiano Reggiano. Me Time - gør noget for dig selv. Jeg kan ikke spise et helt kilo ? nej ikke lige nu, men osten kan fint gemmes i et klæde i køleskabet i flere uger, eller fryses, man tager den lige ud, river lidt til maden og så ind på frost igen :-) Happy you 😀

Denne lille webshop er opstået pga. Min passion for Parmigiano Reggiano og ikke mindst at finde de gode, der er stor forskel på kvaliteten, smagen og prisen. Det er ikke helt som med vin, med en helt ung Parmigiano på bare 13 mesi, har du allerede en god Parmigiano Reggiano, så den kan du roligt købe og få en god oplevelse, og så bliver det bare bedre og bedre der fra. 

Parmigiano er en ost med en hård konsistens, produceret i Emilia Romagna. Parmigiano er den berømte og elskede hovedperson på alle italienske borde. Det særlige ved denne ost er, at den er produceret med rå komælk, halvskummet ved at fjerne fedtet på overfladen og uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Det anbefales at smage produktet alene, i flager eller stykker eller som ingrediens i mange retter.


Venlig hilsen  

🇮🇹  🇩🇰 

Lars Lensborg Nielsen

E-mail: shop@Italiensk-ost.dk