UDSOLGT - BASTARDO DEL GRAPPA - Italien, Veneto - Køerne malkes i små bjerghytter i Grappa-området

0,00 kr.

 

        Bastardo del grappa    


Bastardo del Grappa er en traditionel ost produceret ved foden af ​​Monte Grappa-massivet og i provinserne Treviso, Belluno og Vicenza i Italien. Bastardo del Grappa er en certificeret PAT-ost, der kvalificerer den som et ægte italiensk produkt.


Traditionelt indtages Batardo del Grappa-ost med polenta. Spises normalt som forret, ofte som friturestegt.


Det er en halvfed ost. Den kan spises efter en kort ældningsperiode, og det er kendetegnet ved en glat, blød, halmfarvet skorpe. Hvis den ældes i længere tid, kan den vise en mørkere og hårdere skorpe. Dens struktur er halvhård, kornet og hvid, men det bliver mørkere efter en længere aldringsperiode. Formvægten kan være mellem 2,5 og 5 Kg.


Kg. Pris 274,-


Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Monte Grappa (venetiansk: Mónte Grapa) (1.775 m) er et bjerg af de venetianske Prealps i Veneto, Italien. Det ligger mellem den venetianske slette mod syd og de centrale alpine områder mod nord. Mod vest adskilles den fra Asiago-højlandet ved Brenta-floden, og mod øst adskilles den fra Cesen-Visentin-massivet ved Piave-floden. Mod nord ligger Corlo-søen og Feltre-dalen. Tidligere blev bjerget kaldet Alpe Madre (Moder Alp) og er i øjeblikket delt mellem tre provinser: Vicenza mod vest, Treviso mod syd og Belluno mod nordøst. Det er den højeste top af et lille massiv, som også inkluderer mange andre toppe som Col Moschin, Colle della Berretta, Monte Asolone, Monte Pertica, Prassolan, Monti Solaroli, Fontana Secca, Monte Peurna, Monte Santo, Monte Tomatico, Meatte, Monte Pallon og Monte Tomba.


Mangfoldigheden af ​​urter og blomster i området fremhæver smagen fra Bastardo, når osten bliver ældre.


Den produceres i de mange bjerghytter i Grappa-området, midt i græsgange, små dale og ekstraordinært smukke vandrestier. 


Veneto er en region i Italien. Hovedstaden i regionen er Venedig.


Se 52 minutter om Veneto mm. Her snakkes italiensk :-)


Kokkens opskrift - Risotto med Radicchio & Bastardo del Grappa


Ciao - Italiensk ost

BASTARDO DEL GRAPPA

Ingredienser : MÆLK. 

Salt. Osteløbe.

Opbevares ved +4 - +7 grader. 

Næringsdeklaration, gennemsnit pr. 100 gram.

Energi :  1607 kj / 300 kcal.

Fedt : 32 gram.

Heraf mættede fedtsyrer : 22 gram.

Kulhydrater : 0,5 gram.

Heraf sukkerarter : <0,5 gram.

Protein : 22 gram.

Salt : 1,2 gram