UDSOLGT - EN STOR OPLEVELSE ! 48 mesi - Mejeri - Soc. Agr. Montorsi. Antica Latteria Ducale - Parmigiano-Reggiano Stagionatura - Ca. 500 Gram - 48 mesi.

177,00 kr.

 


 Mejeri Antica Latteria Ducale Stagionatura 48  mesi     


EN STOR OPLEVELSE ! Antica Latteria Ducale. Dette er en Stagionatura 48 mesi lækker Parmigiano-Reggiano Dop.


Denne er ogsĂĄ helt fantastisk, stadig mere fugtig end andre 48 mesi, og en kraftig smag af parmesan. Perfekt til en fin gratinering, da der ikke skal sĂĄ meget pĂĄ retten for at give en god smag, men kan bruges til det helt.

Prøve et lækkert stykke fra Antica Latteria Ducale. Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Priser er inkl. moms

Mejeri Antica Latteria Ducale

De er ikke hvem som helst. Deres Parmigiano-Reggiano Dop  Stravecchio 36 mĂĄneder, vandt over Mejeri Fior di latte af Gaggio Montano (Bologna), der allerede var vinder af guldmedaljen ved OL i bjergoste i Verona. NĂĄr man lægger sig lige foran dem, sĂĄ behøver jeg ikke at være nervøs om det ost der kommer, kan noget.  Kan stærkt anbefales !


Montorsi-gården, der ligger i Cittanova i provinsen Modena, er en af over 2.500 gårde, der producerer mælk til Parmigiano Reggiano; det inkluderer også et mejeri, "Antica Dairy Ducale". I denne korte video opsummerer iværksætteren, Lino Balzarini, sine forretningsstrategier: stor omhu for dyrevelfærd, også baseret på etologiske observationer; stærk opmærksomhed på de etiske aspekter af produktionen, herunder respekt for miljøet direkte forhold til forbrugeren.

 https://www.youtube.com/watch?v=Xw1ZEJkdefI


Parmigiano Reggiano ost

Ingredienser : Mælk. Salt. Osteløbe.

Allergen type : Mælk ( Laktose )

Opbevares ved +2 - +8 grader. 

Næringsdeklaration, gennemsnit pr. 100 gram.

Energi :  1671 kj / 402 kcal.

Fedt : 30 gram.

Heraf mættede fedtsyrer : 20 gram.

Kulhydrater : 0 gram.

Heraf sukkerarter : 0 gram.

Protein : 32 gram.