Kiks med 30 mesi Parmigiano Reggiano - 45 g.

35,00 kr.


 

        Crackers with Parmigiano Reggiano

Denne lille kiks er meget sprød og lækker, fin smag af en 30 mesi Parmigiano Reggiano.  Perfekt med pesto, artiskokcrem, kraftige oste, mm.

Bring noget til bordet, som dine gæster ikke plejer at få.

The Fine Cheese Company (TFCC) blev stiftet af Ann-Marie Dyas som en osteproducerende ostebutik i 1988 med en mission om at tilbyde flest mulige rigtige gårdoste – altså ikke masseproducerede konsumoste. Ann-Marie havde fokus på at ostene skulle stå så rent som muligt smagsmæssigt, hvorfor den eneste smagsgiver, der ikke havde afsæt i osteproduktion, hun tillod, var trøffel. Den indstilling blev det, der lagde grunden for de mange lækre crackers med masser af smagsgivere, men det vender vi tilbage til.

TFCC ligger i Bath, der er grundlagt af romerne til termiske bade og den ene af de kun to byer i Europa, der er på Unescos verdensarvs liste. Derfor er Heritage linjen en cadeau til historien i området. Opskrifterne blev oprindeligt udviklet til kurbadene af en læge.

Ann-Mari bliver gift med John Siddall, der i dag leder virksomheden efter Ann-Maris død for 5 år siden. Sammen havde de et ønske om at finde crackers, der kunne indfri deres høje ambitioner om håndværk, tradition og innovation. De indledte samarbejde med bageriet Artisan Biscuits, der har mere en 100 år på bagen og fik udviklet og produceret en stor del af de produkter, der er på programmet i dag. 

For cirka 15 år siden ønskede ejeren af Artisan Biscuits at trække sig tilbage og Ann-Mari og John står med udsigten til, at de ikke kan få bagt deres crackers længere. De får tilbuddet om at købe bageriet. Dels havde det ikke været et ønske for dem, de havde rigeligt at gøre med ostene, dels var der en økonomisk udfordring. Imidlertid tager de handsken op, belåner alt hvad de har og køber Artisan Biscuit og bliver dermed også bagere. Heldigvis har eftertiden vist, at det var en god disposition og i dag lever bageriet i bedste velgående.

Har du brug for en lille kniv, til at stikke osten ud med, samt en stofpose til opbevaring ? kan vælges her under
Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Ingredienser:

HVEDEMEL (HVEDEMEL, kalcium, jern, niacin, thiamin), Parmigiano-Reggiano (16%) (MÆLK) Tradizione di Parma (15%), autolyseret gær, SMØR (MÆLK, salt), havsalt, SENNEPSPULVER, bagepulver: bikarbonat, stødt muskatnød, sort peber. Ikke egnet til nøddeallergikere.


Næringsindhold:

Energi 1.756 kJ – 412 kcal Fedt Heraf mættet 16,3 g 9,0 g Kulhydrat Heraf sukkerarter 52,7 g 0,7 g Protein 21,1 g Salt 4,1 g