40 mesi - Mejeri - Consorzio Vacche Rosse Sca. Ca. 250 Gram. En autentisk skat af næring og ægte godhed ! Læs om den.
Mejeri Consorzio Vacche Rosse Sta. 40 mesi
Mejeri - Consorzio Vacche Rosse Sca. Parmigiano Reggiano af mælk fra den røde ko Vacche Rosse .
Det var med den det hele startede for 900 år siden. Det er en markant anden Parmigiano Reggiano, både i smag og farve.
Den koster lidt mere end de andre gode oste. Dette er en Parmigiano Reggiano du er nød til at smage.
Det er en autentisk skat af næring og ægte godhed !
Mælken fra de røde køer af Reggiana-racen har nogle kvalitative egenskaber, det adskiller den fra traditionelle Parmigiano Reggiano. Rossaen ( ko racen ) producerer en tredjedel mindre mælk end den friesiske race, men har et højere udbytte ved ostefremstilling. Især er der i mælken fra røde køer en variant af kasein, det grundlæggende protein i processen med at omdanne mælk til ost, hvilket garanterer en bedre disponering af osten til lang lagring med deraf følgende bedre fordøjelighed. Vacche Rosse indeholder en større mængde proteiner, især af vitamin B og K. Af denne grund bestemmer produktionsbestemmelserne for Parmigiano Reggiano Vacche Rosse, at produktet kun kan markedsføres efter minimum 24 måneders modning, sammenlignet med 12 for traditionel Parmigiano Reggiano. Resultatet er en ost, som trods sin lange lagring bevarer en sød, delikat og vedvarende smag. Desuden er de organoleptiske egenskaber også forskellige. Karakteristisk er den strågule farve, kornets elasticitet, den intense, men delikate aroma selv efter tredive måneders modning. Consorzio Vacche Rosse Sca. Vores produktion, der startede i 1991, har altid været bæredygtig med respekt for miljøet, dyrene og forbrugerne. Parmigiano Reggiano ost Ingredienser : Mælk. Salt. Osteløbe. Allergen type : Mælk ( Laktose ) Opbevares ved +2 - +8 grader. Næringsdeklaration, gennemsnit pr. 100 gram. Energi : 1671 kj / 402 kcal. Fedt : 30 gram. Heraf mættede fedtsyrer : 20 gram. Kulhydrater : 0 gram. Heraf sukkerarter : 0 gram. Protein : 32 gram. |