UDSOLGT - ASIAGO DOP GALLO NERO CHEESE- Fra Veneto. 3000 Gram.
ASIAGO DOP GALLO NERO CHEESE.
Asiago DOP Gallo nero er en medium fed ost, der hovedsagelig produceres i Veneto. Ostetype: frisk Asiago. Denne ost er en typisk Asiago fra Verona området og produceres med komælk. Asiago-osten er produceret siden 1000'erne, da indbyggerne plejede at kalde den Pegorin (som bogstaveligt talt betyder 'får' i den lokale dialekt), fordi den kun var fremstillet af fåremælk. Fra 1700 introducerede osteproducenterne brugen af ​​komælk. Den friske Asiago, der er alderen i 35 dage, hedder Gallo Nero. Asiago-osten er kendetegnet ved en blød struktur og en strågul skorpe. Asiago DOP Gallo Nero viser mange uregelmæssige huller. Det er en mellemaromatisk ost, sød og delikat.
Kg. Pris : 223,-
Den rå eller pasteuriserede mælk kommer fra to forskellige semi-skummetmælk. Mælken, der anvendes til fremstilling af Asiago DOP, tilsættes mælkeenzymer. Mælken / ostemassen, tilsættes osteløbe ved en temperatur på 33-37 ° C. Herefter males ostemassen i små granulater på størrelse med en marmorkugle. Ostemassen lægges i forme. Asiago-osten saltes derefter i saltlage.
Ciao - Italiensk ost Asiago DOP Gallo nero Ingredienser : MÆLK. Salt. Osteløbe. Opbevares ved +4 - +7 grader. Næringsdeklaration, gennemsnit pr. 100 gram. Energi : xxxx kj / xxx kcal. Fedt : xx gram. Heraf mættede fedtsyrer : xx gram. Kulhydrater : x,x gram. Heraf sukkerarter : <0,x gram. Protein : xx gram. Salt : x,x gram |