P a r m e s a n c h i p s - Sådan laver du lækre sprøde Parmesanchips - Parmesanost - Honning - Flagesalt - Peber - Naturlig nydelse.

P a r m e s a n c h i p s

 Det er nemt at lave Parmesanchips..


Jeg bruger en Parmigiano Reggiano 24 mesi.  Bruger du en ældre, end 24 mesi Parmesan, en mere tør en, kan du få problemer med, om de vil smelte og boble. 12 - 24 mesi er rigtigt gode til dette.


Riv osten fint og fordel det på noget bagepapir, se mit foto.


Bages ved 180 grader i 6 - 7 minutter. De begynder hurtigt at boble. De bages til de er flotte gyldne.


Hvis man er lidt frisk og fræk som jeg, giv da hver bunke revet Parmesan, nogle få flager salt, to dråber dansk honning eller en pesto og frisk kværnet pebe. Naturlig nydelse i en sprød mundfuld. 


Når du tager dem ud af ovnen, kan de løftes af papiret med en palet over på en rist eller koldt bord. Lad dem køle af. Du har nu nogle super lækre, sprøde Parmesanchips.


Vælg dig en lækker Parmesanost her i shoppen, og kom igang med at lave de lækre Parmesanchips.


 24 mesi fra Antica latteria ducale

24 mesi fra Valserena


Bemærk, nogle oste findes også i mindre stykker 300 - 500 gram. Link her over er 1000 gram. Valserena har 300 gram stykker, her kan jeg anbefale at købe 3 - 4 styk og prøve forskellen 12 ,24 , 30 , 36 mesi - 12 og 24 mesi, er dog best egnet til Parmesanchips.

Denne vare kan ikke købes i øjeblikket