TARALLINI - Gusto Classico - Italiensk Snack - 80 Gram.

15,00 kr.


 

        Tarallini Gusto Classico

Tarallini - italiernes foretrukne brødsnack - Hvidvin og oliven, classico italiensk.

Bring noget til bordet, som dine gæster ikke plejer at få.

Terre di Puglia betyder ”Puglias lande” og det oser jo allerede af tradition og stolthed ved området. Det er især den stolthed, der fik Nicola Visaggio til at etablere sin virksomhed i 2002 med fokus på italiens mest populære snack – Taralli, som de også fremstiller i miniversionen Tarallini.

Credoet for virksomheden er: 

”Vi voksede op med at blande Pugliske traditionelle opskrifter, en lige så rig og varieret region som dens retter. Enkle ingredienser, så fattige i udseende, men så rige på unik smag. Vores passion er at dele denne godhed med dig.”

Hele området  emmer af at levere fuldtonede og unikke spiseoplevelser og Nicola kæler da også om råvarerne i produkterne og anvender god hvedemel, ekstra jomfruolivenolie og hvidvin i produkterne.

Du kan muligvis finde billigere alternativer, men naturligvis bidrager råvarerne til den autentiske og delikate smag i produkterne.FUN FACT

Modsat den oplevelse man får, hvis man besøger en restaurant i Italien, så er det tarallini og ikke grissini, der er favoritten. Grissini finder du oftest på turiststederne.


Har du brug for en lille kniv, til at stikke osten ud med, samt en stofpose til opbevaring ? kan vælges her under
Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Ingredienser:

HVEDEmel, hvidvin (SULFITTER), solsikkeolie, salt ekstra jomfruolivenolie. Kan indeholde spor af sesamfrø, nødder, mælk og soja.


Næringsindhold:

Energi 1.877 kJ – 446 kcal Fedt Heraf mættet 14,0 g 2,1 g Kulhydrat Heraf sukkerarter 69,0 g 1,2 g Protein 9,5 g Salt 2,6 g Fiber 1,5 g