GORGONZOLA INTENSO D.O.P. Mejeri Galbani - 1,5 - 1,7 Kg

375,00 kr.

    

    Gorgonzola Intenso D.O.P


Sådan et stort stykke Gorgonzola, er nem at dele med vennerne. Skær den med en lang kniv lige når den er kommet ud af køleskabet og pak den igen med et stykke sølvpapir.


Lige som med alle andre oste skal gorgonzolaen ud af køleskabet mindst en halv time, før den skal spises. Her kommer smagen mere til sin ret, end når den er køleskabskold. Derudover får du ikke glæde af den milde Gorgonzolas lækre konsistens, hvis den er kold. Gorgonzolanens smag passer fint til søde sager og varme retter. 


En anden vigtig detalje, så har Gorgonzolaen, som så mange andre vare en bedst før dato. NU er jeg jo ikke mejerist, men bare en glad gorgonzola mm. Spiser. Men denne bedst før dato, kan jeg ikke helt være enig i. I mange oste tilfælder. En Gorgonzola er dejlig Dolce ved ca. 30 dage og Intenso efter 50 - 60 dage. Jeg er meget mere til en Gorgonzola, der er “ gået “ langt over denne “ Bedst før dato. Jeg er ikke bange for ost. Køleskab, skær det stykke af du skal bruge, resten skal tilbage i køleskabet. God hygiejne, både ude og i køleskabet, skaber rigtigt gode vilkår for en Gorgonzola, jeg har den meget længere end bedst før datoen, for mig er den bedst efter den før omtalte, bedst før dato. Så tjek lige datoen, inden du køber dig et stykke Gorgonzola af mig ! Jeg er ikke ude på at sælge dig en ost der er udløbet på datoen, jeg vil bare gerne give dig en god oplevelse. Skulle du mod min forventning, modtage en Gorgonzola, der er løbet løbsk, så kontakt mig lige, så finder vi ogsåå ud af det. God oplevelse, god smag.  Lars  - Italiensk ost.


Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Ciao - Italiensk ost

Gorgonzola Intenso D.O.P

Ingredienser : MÆLK. 

Salt. Osteløbe.

Opbevares ved +4 - +7 grader. 

Næringsdeklaration, gennemsnit pr. 100 gram.

Energi :  1311 kj / 316 kcal.

Fedt : 26 gram.

Heraf mættede fedtsyrer : 18 gram.

Kulhydrater : 1,5 gram.

Heraf sukkerarter : <0,5 gram.

Protein : 19 gram.

Salt : 1,4 gram