UDSOLGT - 36 mesi - Ca. 500 Gram. Mejeri Bio Botticello - Økologisk Parmigiano Reggiano - STAGIONATURA. Kløverfoder og lucerne-græsgange.
Mejeri Bio Botticello - 36 mesi
Bio Botticello, en gård med et hyggeligt lille mejeri, drevet af brødrene Giovanni og Pierluigi Ferrari, sammen med deres børn.
En mælk med en særlig karakteristisk aroma, der stadig kendetegner osten i dag, takket være områdets kløverfoder og lucerne-græsgange. Det er her køerne lever livet.
Denne 36 mesi parmesan kan bruges til det hele. Kommer den lige fra køleskabet, er den mild og blød, den vinder meget smag, ved at være ude i 1 time eller mere. Snupper du en hapser 1 cm x 1cm vil du opleve en lækker blød og let syrlig parmesan med få små krystaller. Den er perfekt til at rive på retten, og eller tilsmagning i retter der trænger til let fedme, syre og fin umami.
Mejeriet ligger i Monticelli Terme, 15 km fra øst for Parma og 22 km vest fra Reggio Emilia, så det er helt centralt for, hvor parmesan fremstillingen startede i sin tid. Mælken leveres af en historiske lokale race, frisiske, brune og rødbrogede køer. Det er absolut min favorit ko til produktion at en autentisk Parmigiano Reggiano.
Det er i Montechiarugolo, først på “Serviti" -gården og siden 1927 på “Botticello" -gården, ejet af Abbey of Santa Felicola siden så langt tilbage som 1300, og på "Barghetto"-gården, at Ferrari-familien har produceret mælk og Parmigiano Reggiano i mere end 100 år, med samme tradition og stringens som munkene.
Økologisk parmesan - Lækker lækker Parmigiano Reggiano STAGIONATURA.
Økologisk Parmigiano Reggiano. Ingredienser : Mælk. Salt. Osteløbe. Allergen type : Mælk ( Laktose ) Opbevares ved +2 - +8 grader. Næringsdeklaration, gennemsnit pr. 100 gram. Energi : 1671 kj / 402 kcal. Fedt : 30 gram. Heraf mættede fedtsyrer : 20 gram. Kulhydrater : 0 gram. Heraf sukkerarter : 0 gram. Protein : 32 gram. |