❅
❅
❅
❅
❅
❅
❅
❅
❅
❅
❅
❅
Jeg kan anbefale dig at prøve Parmigiano Reggiano fra de brune køer -
Denne er også perfekt til at lave parmesanchips af. Helst ikke ældre end 24 mesi, til chips. Oste over 24 mesi, er for tørre til chips.
300 Gram Ca - Mejeri - Valserena - 24 mesi - Nu her ved 24 mesi, er der begyndt at komme sprøde protein krystaller, lækkert knas.
Valserena har i mange år haft en schweiziske ko på marken, men er i dag gået helt over den Bruna Italiana og kun dem. Du kan være sikker på en Parmigiano Reggiano fra mejeriet Valserena, det centrale mejeri, der ligger på gården "Malcantone a mane" Er lavet af 16 liter mælk fra den bruna Italiana. En iøvrigt flot ko. Mejeriet drives af Gian Domenico Serra med sine sønner Giovanni og Niccolò samt på kontoret mm. Datter Antonietta.
"Solo di Bruna" Parmigiano Reggiano er deres brand. En lækker ost, fordi den kommer fra en lækker ko, der giver en lækker mælk og har det godt.
Parmigiano Reggiano ost Ingredienser : Mælk. Salt. Osteløbe. Allergen type : Mælk ( Laktose ) Opbevares ved +2 - +8 grader. Næringsdeklaration, gennemsnit pr. 100 gram. Energi : 1671 kj / 402 kcal. Fedt : 30 gram. Heraf mættede fedtsyrer : 20 gram. Kulhydrater : 0 gram. Heraf sukkerarter : 0 gram. Protein : 32 gram. |