❅
❅
❅
❅
❅
❅
❅
❅
❅
❅
❅
❅
Mejeri Az. Agr.Bonat Giorgio 48 mesi
Denne Bonat 4 Anni - 48 mesi, er resultatet af far og søn drift af gården / mejeriet. Georgio og Gianluca har 100 køer på markerne omkring mejeriet, der producere mælk til deres Parmigiano Reggiano. Alt laves med præcision og omhu. Køerne fodres med frisk græs og hø, tilsat forskellige urter, der tilføre mælken en helt unik smag.1 kg af den bedste Parmigiano Reggiano i Italien. Mejeri: Bonat. Denne Bonat er lagret i 4 år. ( 48 mesi ) Parmigiano Reggiano D.O.P. 1 kg. Har udviklet store sprøde krystaller. Vakuumpakket på mejeriet, og sendt direkte til Italiensk-ost.dk - Er klar til dig..
Foodbarrio besøger Bonat mejeri, Gianluca fortæller og viser rundt. SE
Den eminente Parmigiano Reggiano D.O.P. Bonat er værdsat og valgt af de bedste kokke i verden, og kan smages i de følgende restauranter :
ENOTECA PINCHIORRI - Firenze, FOUR SEASONS - Milano, MOSCONI Restaurant – Luxembourg
HOTEL AMBASCIATORI - Roma, LE COQUE D'OR - Tokyo, ENOTECA PINCHIORRI - Tokyo
FOUR SEASONS - Doha (Qatar), MURRAY'S CHEESE -New York, ORA D'ARIA -Prato
THE WESTIN -Beijing China, LANESBOROUGH MENAGEMENT HOTEL -London,ENOTECA CONSONNI – Milano
Ristorante AIMO e NADIA - Milano, Restaurant MET - Venezia, Ristorante SAN DOMENICO - Imola (Bologna)
VALENTINO's REASTAURANT - Santa Monica (California), MACELLERIA VILLA - Milano
TRIMANI – Roma, Antico Ristorante BOEUCC - Milano, MASSERONI MACELLERIA - Milano
LA MERIDIANA RELAIS & CHATEAUX - Savona, Ristorante PARIZZI - Parma, IL VILLAGGIO Complex - Jedda (Arabia Saudita), FOUR SEASONS Hotel - Firenze, Gastronomia TEMPESTINI - Prato Il BARETTO al Baglioni - Milano GASTRONOMIA STEFANONE - Torino, ULIASSI - Senigallia (AN),Ristorante DA SCARPAN S.Daniele del Friuli - Udine
SQUISITO - Senigallia, OLIGIANO - Purveyors of fine Italian foods - London, GASTRONOMIA IANNICELLI - Cosenza
SUN XIAO NING - QUINGDAO – Cina, FORTE Village S.Margherita Pula - Cagliari, Hjemme hos dig
Her har jeg lavet, smørstegt sommertorsk. Efter stegning, gratineres hvert stykke, ved en flambering. En pæn bunke frisk revet 48 mesi fra Bonat, lægget på hvert stykke torsk. En spiseske cognac, gerne en sort Renault, hældes over den revet Parmesan. Antænd med en brænder og lade osten flambere og falde fint sammen. Foto. Pynt med hvad du lige syntes. Smager fantastisk. Lars Luie :-) Du kan vælge at anrette din fisk i skålen og evt. Flambere foran dine gæster, det kan noget.
Parmigiano Reggiano ost Ingredienser : Mælk. Salt. Osteløbe. Allergen type : Mælk ( Laktose ) Opbevares ved +2 - +8 grader. Næringsdeklaration, gennemsnit pr. 100 gram. Energi : 1671 kj / 402 kcal. Fedt : 30 gram. Heraf mættede fedtsyrer : 20 gram. Kulhydrater : 0 gram. Heraf sukkerarter : 0 gram. Protein : 32 gram. |